27.08.2009 г.

Достъп до ГП на Белгия

Организаторите на състезанието предоставят отлични условия на зрителите. По-голямата част от трибуните са покрити с козирка и са разположени на по-високо ниво от самата писта, за да се осигури най-добра гледка.

Билетите за трибуните на "Автобунсната спирка", "Ла Сурс", "Червената вода" и на спирането за "Ла Сурс" на старт-финала са продадени. Все още се продават пропуски за "Редиън", старт-финала и спускането за "Червената вода". Цените са едни от най-високите за сезона - от 240 до 550 евро. Пропуските за местата на тревните площи също са изкупени.

Организаторите предоставят уникална възможност за своите зрители. Със закупуването на опцията за "мобилност", феновете могат да бъдат извозени от почти всяка една точка на Белгия чрез автобус, т.нар. "шатъл". Това е изключително удобно средство, защото шатълите се движат с предимство, по отделни ленти и при висока скорост. По този начин се избягва трафика и дългото чакане в автомобил, което може да бъде много изнервящо особено след квалификацията или състезанието.

0 коментари:

Публикуване на коментар