19.08.2009 г.

Достъп до ГП на Европа

Организаторите ще отпразнуват второто си ГП в историята, като запазят цените от миналата година и като променят разположението на част от триубинет с цел да подобрят гледката за зрителите. Цената на пропуск за трите дни на надпреварата е от 195 до 480 евро, което е значително поече от стойностите в Унгария, където билетите варираха от 100 до 350 евро. Продажбата на ценните хартийки започна на 24 февруари тази година.

Къмпингите и тук са неразделна част от кервана на Ф1. Моторбокс експириънс е наименованието на кампуса до трасето. Той привлича по-младите фенове на спорта между 18 и 30 гидини. Той се провежда всяка година в търговския панаир по време на състезателния уикенд.

Плажът "Ла Малавроса" също предоставя страхотно изживяване за най-заклетите фенове на спорта, които превръщат пътуването си за ГП като мини-екскурзия. Самият плаж се намира непосредствено до трасето и се използва за сборен пункт, където феновете на моторспорта могат да се възползват от 10 хиляди квадратни метра, които са отредени специално за събития, отнасящи се за състезанието. Спонсорите често използват възможността, за да промотират своите марки именно там.

Състезанието във Валенсия предоставя на своите посетители още една уникална възможност. Феновете имат уникалния шанс да се разхождат по трасето във всеки един от дните от четвъртък до неделя. Това е възможно след като всички сесии завършат, което обикновено е в късния следобед, когато вече е по-хладно и атмосферата е много по-приятна в сравнение с жегата в 14 часа местно време. 5000 от феновете, които са си закупили билет, ще получат възможността да се разходят в боксовете ден преди началото на свободните тренировки в петък.

Ако финансово не изпитвате затруднения, то може да наблюдавате състезанието от личната ви яхта. Затова са предвидени четири специални места, от които имате поглед върху конфигурацията на трасето в първи сектор. Сравненията с Монако веднага изплуват.

0 коментари:

Публикуване на коментар